У зв'язку з невідповідністю санітарно-мікробіологічним нормам санепідемслужба не рекомендує купатися на трьох одеських пляжах "Ланжерон", "Курортний" і "Золотий берег". Про це розповіла начальник управління організації держсанепіднагляду в Одеській області Лідія Степанова, повідомляє УНН.

За її словами, в Одеській області підвищився рівень захворювання на гострі кишкові інфекції.

Читайте також: Українців чекає тиждень сильної спеки

"У зв'язку з аномальною температурою за останні кілька тижнів рівень захворювання на гостру кишкову інфекцію в Одеській області підвищився. Тільки за минулий тиждень кількість таких хворих становила 497 осіб, з них 334 - це діти до 14 років", - відзначила Л.Степанова.

При цьому стан водопровідної води в Одесі, згідно з інформацією санепідеміологів, відповідає усім нормам.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, санітарно-епідеміологічна служба Києва через невідповідність санітарним нормативам закрила шість пляжів столиці.