У вівторок, 11 серпня, близько восьмої ранку в Харкові на вулиці Клочківській сталося ДТП за участю трамвая та автомобіля ЗІЛ.

Інформація про ДТП з'явилося в соціальній мережі ВКонтакте, в групі h_kharkov.

Водій автомобіля ЗІЛ з незрозумілих причин в'їхав у водійську сторону трамвая, який курсував за маршрутом №20 "Мала Данилівка" - "Південний вокзал".

На фотографіях видно, що у вантажівки пробило скат правого переднього колеса, однак, незрозуміло, чи стало це причиною зіткнення з громадським транспортом чи ні.

Читайте також: ДТП на Запоріжжі: одна людина загинула, семеро постраждали (фото)

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чув, у нього скат лопнув, коли переїжджав шляхи, але жінка з трамвая стверджувала, що водій ЗІЛа їхав, і навіть не думав гальмувати, а колесо постраждало від зіткнення", - написав у соцмережі один з очевидців аварії.

Про потерпілих в результаті аварії не повідомляють.