Водіїв у Вінниці нагороджуватимуть спеціальними відзнаками від міськради. Кращих визначатимуть що три місяці.

Щоквартала у місті обиратимуть найкращий водійський екіпаж маршрутки. Колективу вручатимуть спеціальну відзнаку. Приватні перевізники надаватимуть водіям додаткові премії, щоб заохотити їх брати участь у конкурсі.

Критеріями оцінки будуть: підтримка в хорошому стані транспорту, відсутність порушень правил дорожнього руху, скарг на екіпаж та гарне інформування пасажирів.

"Якщо протягом трьох місяців ці критерії будуть порушуватись більше, ніж три рази, наприклад, правил дорожнього руху, із перевізником розірвуть договір. І він не зможе більше возити пасажирів у Вінниці", - розповіли Знай.ua у прес-службі міськради.

Така ідея виникла під час одного із засідань робочої групи з питань роботи громадського транспорту, яка працює при міській раді.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кращому екіпажу вручатимуть премії та відзнаку, яка по закінченню квартала перейде наступному переможцю. Або залишаться у попереднього, якщо він знову буде визнаний найкращим.

Відзнака має вигляд кольорового знаку на транспорт.