У Харківській області співробітники Служби безпеки України заблокували контрабанду одягу та взуття до Росії. Загальна її вартість складає 600 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Затримала контрабанду товарів широкого вжитку міжвідомча група у складі співробітників СБУ та Державної прикордонної служби.

У Великобурлуцькому районі на кордоні, за повідомленням правоохоронців, вдалося затримати два автомобілі підвищеної прохідності. На транспортних засобах не було державних номерів. Водії намагалися перевезти контрабанду через кордон у напрямку Росії.

Правоохоронці, під час огляду автотранспорту, виявили 1,2 тис. одиниць одягу та взуття загальною вагою майже 600 кілограмів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі у зловмисників вилучили транспорт, а також контрабандний товар. Правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії.

Читайте також: Тонну невідомого м'яса знайшли у потязі "Кишинів-Москва" (фото)

Нагадаємо, у Харківській області на три роки арештували міліціонера, який готував теракт біля будівлі Дзержинського райвідділу міліції Харкова.

Слідство встановило, що 50-річний старший дільничний інспектор, готуючись до теракту, підшукував співучасників та вибухівку.