Біля селища Новоселівка Волноваського району перекинувся автомобіль з військовослужбовцями, повідомляє УДАІ Донецької області.

За попередніми даними, водій автомобіля "Міцубісі Паджеро" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся.

Внаслідок ДТП пасажир автівки від отриманих травм помер на місці, водій та другий пасажир доставлені до медичного закладу.

Читайте також: Столичний чиновник потрапив у ДТП у Рівному

Правоохоронці внесли подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно неподалік від блокпоста на автодорозі Красний Лиман-Артемівськ-Горлівка 11-річний хлопчик раптово вибіг на дорогу і потрапив під колеса автомобіля військовослужбовця ЗСУ. Внаслідок ДТП хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом кісток черепа та забій грудної клітини.