В Києві зникла 28-річна Ольга Хорунжа. Це сталося 21 липня в районі Пущи-Водиці, де дівчина винаймала квартиру. Її подруга Марина розповіла, що єдиною зачіпкою є червоний автомобіль "Шевроле Авео".

"Саме те, як Оля сідала в цей автомобіль, і побачили сусіди. В якому вона була одязі – невідомо, - каже Марина. – Оля приїхала до Києва з Запоріжжя багато років тому, навчалася тут у виші. Потім працювала у банку на Подолі. Хвилююся, бо вона дуже відповідальна. Ніколи б не зникла без причини, нікого не попередивши".

Читайте також: Бомжа так підстригли, що дружина впізнала в ньому зниклого чоловіка

Зникла дівчина зростом приблизно 175 см, струнка, із карими очима та темним волоссям. Марина просить зателефонувати всіх, що знає щось про її подругу, за номерами 0979626696 та 0639605190.

В прес-службі столичної міліції нам сказали, що дійсно отримали повідомлення від родичів про зникнення дівчини. Справу веде Подільський райвідділок міліції.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Її шукають, орієнтування також розіслано. За попередньою інформацією, дівчина поїхала із своїм співмешканцем на відпочинок. І нікого з близьких про це не повідомила", - уточнили в міліції.