Зведена мобільна група правоохоронців не пустила на окуповану територію вантажівку з контрабандною курятиною.

Про це повідомляє прес-служба Служба безпеки України.

Автомобіль рухався у бік лінії розмежування, минаючи пункти пропуску.

У кузові, під час огляду, правоохоронці виявили десять тонн м'яса курки. Загальна вартість цього вантажу становить понад 200 тисяч гривень.

Також в районі населеного пункту Новоселівка затримали два автомобілі. Вони перевозили 200 ящиків шампанського і безалкогольні напої . Загальна вага контрабандного вантажу становить понад 1600 кілограмів. Пляшками з елітним алкоголем був забитий весь салон легкового автомобіля і багажник.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: На Харківщині СБУ затримала контрабанду в Росію на 600 тис. грн. (фото)

Крім того, на контрольному посту "Неліпівка" співробітники правоохоронних органів затримали автомобіль, що перевозив 580 пляшок горілки. На них були наклеєні підроблені підакцизні марки.

Щодня мобільні групи у складі працівників Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, військової прокуратури, прикордонників і посилені волонтерами блокують спроби незаконного переміщення товарів на територію, підконтрольну терористам.