В ці хвилини терористи обстрілюють місто Авдіївка Донецької області. В будинках вилітають вікна, а місцеві жителі ховаються в підвалах. Авдіївський коксохімічний завод групи компаній "Метінвест" зупинено. Там припинили видачу коксу, а робітники сховалися в укриттях.

На місцевих форумах жителів попереджають, аби економили заряд батарей в мобільних телефонах. В місті немає електрики, і невідомо коли її підключать.

"А ще набирайте воду. Поки вона є, але скоро закінчиться. По нас б'ють чимось тяжким та страшним", - діляться враженнями.

Читайте також: На Донбасі йдуть повномасштабні військові дії - Турчинов

Інтенсивні обстріли почалися близько десятої вечора. За містом, на вул. Донецькій вночі палали дачі - в них влучили снаряди.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

В місті не розуміють, навіщо бойовики обстрілюють коксохім.

"На заводі немає українських військових. Чому його постійно бомблять?", - питають. Прихильники ДНР відповідають, що це наказ Захара (Захарченка - "Знай").

Близько першої години ночі було чути звуки пострілів в Донецьку, Опитному та Красногорівці.

Авдіївку інтенсивно обстрілюють другу добу. За інформацією силовиків терористи використовують ракетні установки.