Терористи посилили артудари по мирним українським населеним пунктам по всій лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

У південному напрямку, впродовж тижня руйнівним обстрілам піддалися Павлопіль, Чермалик, Гнутове, Гранітне, Широкино, Бердянське, Талаківка, Лебединське, Старогнатівка.

З початку бойових дій на лінії розмежування в секторі "М" загинули 19 мирних жителів, четверо з них - діти, поранені 54 людини, з них троє дітей.

"На півдні Донецької області постійною мішенню бойовиків є близько десяти селищ, колись квітучих, а нині - напівзруйнованих або повністю знищених. Покалічені долі, зруйноване житло, школи, згоріла сільгосптехніка - в кожному селі навколо Маріуполя є відмітини війни", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: Бойовики варварськи знищили житловий сектор Артемового (фото)

За розпорядженням начальника ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна кожен населений пункт на лінії розмежування повинен бути відпрацьований силами міліції та Національної гвардії України.

Правоохоронці проводять оперативні заходи і спілкуються з місцевими жителями для виявлення проблем з якими стикаються люди в прифронтовій зоні.