Одеський порт відвідав круїзний лайнер Thomson spirit під прапором Мальти. На борту судна знаходяться понад 1300 пасажирів.

За інформацією начальника пасажирського комплексу адміністрації порту Миколи Маковецького, більшість прибулих туристів - громадяни Великобританії.

Читайте також: Мігрантів з Північної Африки розмістять на круїзному лайнері

Програма, як для короткого візиту (о 17.00 лайнер відбуває в напрямку Босфору), дуже різноманітна. Заплановані автобусні екскурсії по місту, екскурсії "Палаци Одеси", "Панорама Одеси", "Віскі-тур" і навіть велосипедна прогулянка по Трасі здоров'я.

Як зазначив Микола Маковецький, "приємним сюрпризом для туристів і особливо для членів екіпажу теплохода став той факт, що практично на всій території морського вокзалу діє зона безкоштовного Wi-Fi".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще