Два дні тому терористи здійснили атаку на житлові квартали населеного пункту Андріївка, Волноваського району Донецької області.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, для цього бойовики застосували ракетні системи залпового вогню.

Терористи стріляли зі сторони окупованого Солнцевого, Старобешевського району.

"Внаслідок обстрілів зруйновано та пошкоджено 19 житлових будинків по вулиці Леніна та по вулиці Шевченка. Поранено чотирьох цивільних жителів (3 чоловіки та 1 жінку). Усіх поранених госпіталізовано до районної лікарні Волновахи", - йдеться у повідомленні.

Днем раніше з 05.15 до 05.50 годині ранку сепаратисти застосували артилерію калібру 152 мм та міномети калібру 120 мм для атак на Болотенне, Станично-Луганського району, Луганської області.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вогонь бойовиків пошкодив два будинки та господарчі будівлі по вулиці Уляни Громової та поранив одного місцевого мешканця.

У ніч на 13 серпня з 23.00 до 04.30 години ранку бойовики обстріляли село Новоселівка, Ясинуватського району Донецької області.

Для атаки обрали артилерійські системи 122 та 152 мм. Вогонь зі сторони окупованої Горлівки зруйнував цвинтар, дороги. У результаті, вибили вікна місцевого приватного підприємства.

Вогонь бойовиків досяг зерносховища, через що згоріло 25 тон пшениці, 30 тон макухи, 10 тон соєвого жмиху. Пошкоджено п'ять тракторів, один комбайн, автомобільна техніка, агрегати та прилади.

Читайте також: Бойовики наводять жах на мешканців Донбасу перед Днем Незалежності

Нагадаємо, що вчора терористи здійснили 136 атак на опорні позиції українських військових.