За добу навколо Маріуполя зафіксовано понад 15 обстрілів, 4 спроби атаки, 14 безпілотників, перекидання понад 350 бойовиків із важкою зброєю. Внаслідок кількагодинного бою біля Широкіного загинули 5 українських військових.

"Противник продовжує перекидання тактичних резервів в районі населеного пункту Безіменне. У перебігу останніх діб зафіксовано перекидання близько 350 чоловік, 15 одиниць вантажного транспорту, близько 20 одиниць броньованої техніки, включаючи 6 танків. Дані резерви розгорнуті на вузькій ділянці в районі від узбережжя до траси Т0519", - повідомив зранку 23 лютого "Інформаційний спротив".

Уздовж берегу в напрямку Маріуполя противник також виставив артилерійську групу, у складі якою є Гради, самохідні артилерійські установки та гармати.

У прес-центрі АТО за підсумками 22 лютого повідомили про обстріли Водяного та Широкіного. У Міністерстві оборони розповіли подробиці бою, якій відбувся біля цього села.

"Під час повторного мінометного обстрілу противник намагався штурмувати українських бійців. Наступ перейшов у вогневе зіткнення з використанням стрілецької зброї та артилерії, яке воїни окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України вдало відбили. Загалом бій тривав майже чотири години", - йдеться в релізі міністерства в соцмережах.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Речник Генштабу В'ячеслав Селезньов повідомив про п'ять загиблих українських солдат внаслідок цього бою.

Блогер Олег Ярчук повідомив про російські втрати: 2 убитих і 6 поранених солдатів четвертої гвардійської Кантемировскої дивізії в ніч з 22-го на 23-го лютого близько Широкиного. Також було пошкоджено 2 машини бронетехніки.

"З 8 години вечора 22 лютого до 6 години ранку 23 лютого противник двічі завдавав вогневих ударів", - повідомляє вранці у понеділок прес-центр АТО.

У районі Маріуполя також побільшало безпілотних літальних апаратів. За різними даними, тільки протягом неділі їх зафіксували 14-20 разів.