15 і 16 серпня в Одесі проходить фестиваль косплея нового формату - "Fan Expo".

На відміну від торішнього конвенту, нинішній проводиться не в Палаці спорту, а в будівлі морвокзалу. За словами організаторів, від цього фестиваль тільки виграв - в учасників з'явилася можливість в спокійній обстановці і повеселитися, і поїсти, і виставити свої стенди.

Читайте також: У Запоріжжі відбувся зомбі-парад (фото)

"Довго описувати фестиваль не буду. Організаційні прорахунки першого конвенту успішно ліквідовані. Тепер подивитися на химерно виряджених дівчат і хлопців - немає ніяких складнощів, хоча в черзі все одно доведеться постояти", - повідомляє репортер Думської".

Більшість персонажів засновані на фандомі зі всіляких аніме, проте зустрічаються і герої голлівудських франшиз, і коміксів, і пострадянського фольклору.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще