Російський штурмовик-розвідувальник Артем з позивним "Мирон" із спецпідрозділу "Оплот" заявив, що захопить Київ. Боєць Нацгвардії ДНР родом із Белгороду на Донбасі воює разом з росіянами та іншими своїми побратимами.

"Ми виконуємо різні бойові завдання, і дасть Бог, будемо виконувати до останього, поки не візьмемо Київ і визволимо святу землю від цієї нечисті, - каже у відео "Мирон". - Ми тут воюємо за територію, яка по праву належить нам. Ми переможемо ворога і перемога буде за нами".

Російський найманець зізнається, що їм вкрай не вистачає якісної та сучасної зброї та техніки, аби проводити нормальні бойові дії і в української сторони воно значно краще.

"Нам не вистачає гвинторізів, спеціалізованих гвинтівок, безшумової зброї, тепловізорів та всьго іншого. Все, що нам сюди приходить це мисливська зброя, яка погано висвічує, має погане бачення та маленьку дальність, - розповідає Артем. - Зараз йде війна технологій, яких нам дуже бракує. Коли підходимо до противника вони нас бачать з дальніх дистанцій, а ми їх ні, і починають по нас стріляти."

"Мирон" переконує, що на українській стороні воює багато іноземних найманців з Польщі, Естонії, Литви та Латвії. Скаржиться, що Україна несправедливо "поливає" його іноформаційним брудом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Все те, що про нас кажуть у Києві, що ми мерзотники, перші стріляємо і тому подібне, все це не правда. Ми воюємо за свою віру, своїх людей та свою землю і нікому не дамо її скривдити".