В окупованому Севастополі відбувся мітинг, присвячений 24-й річниці Всесоюзного референдуму 17 березня 1991 року.

Організатори акції, керівник руху "17 березня за відродження СРСР" Меркулов і перший секретар Севастопольського міськкому КПРФ Пархоменко поклали квіти до Вічного вогню біля Меморіалу оборони Севастополя.

У мітингу так само взяли участь активісти громадських організацій "Союз радянських офіцерів", "Діти війни Севастополя", "Російський Лад", "Надія Росії", "Союз робітників Севастополя" та Севастопольської організації ЛКСМ.

Мітингувальники в стилі а-ля "назад в СРСР" у всіх бідах звинуватили "зрадників Батьківщини в особі Горбачова, Єльцина, Шушкевича і Кравчука, які захопили збройним шляхом за допомогою США владу в 1991 році". Також звучали заклики відновити СРСР під керівництвом Росії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще