У Волинській області правоохоронці затримали жінку та її співмешканця, які хотіли продати свою 3-річну доньку за 20 тисяч доларів. Горе-матір навіть не приховувала від сусідів, що шукає "покупців" для дитини, не уточнюючи цілей.

"Вона просто привела за руку дитину і продала. Не цікавилась, що далі буде з нею, продають її на органи чи всиновлять", - розповіли "Знай" у МВС Волинської області.

Розслідування: вбивці Гонгадзе отримали по 150 гривень премії

Правоохоронці підкреслили, що жінка має погану славу у місті і брудне минуле.

"Коли затримували, спочатку матюкалась та показувала неприйстойні жести. Коли дізналася, що загрожує 15 років, почала плакати. Вона алкоголічка та колишня повія", - розповіли міліціонери.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жінка пояснила свій вчинок тим, що їй не вистачало грошей на безтурботне життя.

Зараз дівчинка перебуває у лікарі. Спеціалісти обстежують її психологічний та фізичний стан. Матір позбавлять батьківських прав, а подальшу долю дитини вирішуватимуть органи опіки.