Українським бійцям у зоні АТО вже почали виплачувати обіцяні Генштабом премії за підбиту ворожу техніку.

Про це на брифінгу повідомив прес-офіцер Генерального штабу Збройних сил України Олексій Мазепа.

У загальній сумі за знищену або ж захоплену військову техніку вже виплачено понад 1 млн. грн грошової винагороди.

"Згідно з документами, що надійшли в штаб АТО, за знищену, захоплену військову техніку ворога і успішне виконання бойових завдань українським військовослужбовцям передбачено виплату винагород на суму майже 15 млн. грн. Станом на 31 березня 2015 уже виплачено понад 1 млн. грн. Видано наказів на виплату грошової винагороди на суму близько 4 млн. грн", - сказав прес-офіцер.

Зокрема, буде премійовано найближчим часом близько 800 військовослужбовців Збройних сил України за успішні виконання бойових завдань, а також за підтверджену участь у боях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олексій Мазепа повідомив, що зараз на розгляд штабу АТО надійшли документи на преміювання за знищення 261 одиниці ворожої техніки, 78 виконаних бойових завдань і більше 2 тис. підтверджених фактів безпосередньої участі в бойових діях.