Американська художниця Хлої Вайз визначила головні аспекти життя суспільства - гроші і смачну їжу. Таким чином вона розставила пріорітети у новій колекції.

Основа її нової роботи - рум'яні булочки, плетені круасани, бельгійські вафлі в цукровій пудрі. Все це поєднується із культовими логотипами модних будинків Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dior та інших.

Спеціальний проект отримав назву "Bread bags" ("Їстівні сумки").

У колекції представлена міні-сумка від Chanel на ланцюжку, зроблена із апетитних оладків, трапецієвидний клатч Dior, прикрашений тостами із сиром, цибулею і свіжим огірком, рюкзак Prada, створений із пишного багета, засіяного маком.

Читайте у розділа "Цікаво": Volvo випустила спрей для велосипедистів

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Цією роботою я хотіла донести до публіки думку, що у жертв високої моди всі подібні вироби в бутиках викликають такий же апетит, як у гурманів смачні страви", - розповіла Хлої.

Хлої Вайз народилась у Монреалі, а живе і працює в Нью-Йорку.

Раніше, у жовтні 2014 року, після того, як актриса Індія Меньюз була помічена із сумочкою авторства Вайз під назвою Bagel No. 5, пародією на Chanel, всі модниці відразу кинулися шукати щось схоже. Багато хто тоді вирішив, що це автентичний продукт Chanel та спробували придбати схожу модель. Із цього почався стрімкий злет кар'єри дизайнерки.