У Держкомтелерадіо та підвідомчих організаціях заборонили користуватися російськими електронними публічними сервісами, які зареєстровані в доменах ".ru", ".рф". Їх не можна використовувати для електронного обміну інформацією, яка пов'язана з виконанням службових обов'язків.

Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення.

"В апараті Держкомтелерадіо та підвідомчих організаціях заборонено для електронного обміну інформацією, пов'язаною з виконанням службових обов'язків, використовувати російські електронні публічні сервіси (електронна пошта, файлові сховища, соціальні мережі тощо), зареєстровані в доменах .ru, .рф", - йдеться в повідомленні.

Це рішення ухвалили, щоб забезпечити захист інформаційно-телекомунікаційних систем. Також були прийняті правила користування електронними поштовими скриньками та публічними сервісами.

Наказ про це підписав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відтепер працівники користуватимуться службовими адресами електронної пошти для мережевого листування. Згідно з наказом, всі електронні скриньки переведуть на офіційно створені домени ".comin.gov.ua" або ".tvradio.gov.ua".