Ситуація в зоні АТО лишається неспокійною. З 18 вечора до опівночі, терористи порушили режим припинення вогню 10 разів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Ворог о 18.40 обстріляв український опорний пункт поблизу Новгородського. А вже о 20.05 упродовж 50 хвилин тут відбулося бойове зіткнення. Бійці АТО втримали свої позиції та відкинули сили противника", - звітує речник АТО Анатолій Стельмах.

Читайте також: Порошенко обіцяє збільшити зарплатню військовим

Українські військові стримали натиск бандформувань під час бойового зіткнення на опорному пункті поблизу шахти Дутовка о 23:30. Бій тривав годину.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вздовж лінії розмежування, сепаратисти обстріляли наші позиції поблизу населених пунктів Широкине, Авдіївка, Гранітне, Опитне, Мар'їнка за стрілецької зброї та гранатометів.

Всього, з 18 години вечора 2 квітня та до опівночі зафіксовали 10 випадків порушення режиму припинення вогню з боку противника.