Частина бійців Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" переходять служити на контракт у 79-ту окрему аеромобільну бригаду Сухопутних військ Збройних вил України.

Про це повідомив радник президента України Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook.

"Бійці ДУК-ПС переходять на контракт в 79 аеромобільну бригаду. Раді вам, брати", - написав він.

Читайте також: Ярошу запропонували посаду у Міноборони

Раніше повідомлялось, що представники добровольчого батальйону "Правий сектор" навідріз відмовились вступати до лав Нацгвардії. Генштаб запропонував бійцям увійти до складу Національної гвардії України, або ж через районні військові комісаріати призиватися до лав Збройних сил.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони заявили, що готові стати підрозділом Збройних сил, проте на власних умовах: без саморозпуску і вступу до контрактників, а саме як окрема бойова одиниця.

79-а окрема аеромобільна бригада Сухопутних військ Збройних Сил України - складова частина аеромобільних військ. Вона входить до складу Сухопутних військ ЗСУ.