Співробітники з Департаменту по боротьбі зі злочинами, пов'язані з торгівлею людьми, займалися в Києві організацією сутенерства.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на особистій сторінці у Фейсбуці.

За словами міністра, міліціонери "кришували мережу підпільних публічних закладів і салонів, займалися організацією сутенерства, координуючи систему інтернет-сайтів, які надавали платні інтим-послуги".

"Обсяг щомісячних" доходів від повій "для керівництва київського управління ДБСТЛ оцінюється оперативниками близько в 350 000 доларів", - повідомив Аваков.

Головний міліціонер країни заявив, що правоохоронцям вдалося затримати заступника начальника управління у Києві, полковника Дмитра Ольховика. Інший обвинувачений, заступник начальника столичного управління ДБЗТЛ полковник Слюсар, переховується. Він уже оголошений у розшук.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Затримано і дають свідчення ще 4 учасники групи. Більш до 30 учасників застосовані різні заходи слідчо-адмініістратівніх процедур", - додав Аваков.

Також, за словами міністра, звільнений начальника ДБСТЛ Андрієнко та начальник столичного управління ДБСТЛ Ярослава Жука.