Чисельність співробітників Служби безпеки зменшать до 27 тисяч чоловік. Про це повідомив глава відомства Валентин Наливайченко під час огляду нової військової бази в Нових Петрівцях.

У присутності президента України глава СБУ зазначив, що в результаті скорочень склад відомства зменшиться на 15%.

З 24 лютого 2014 звільнили 2500 працівників спецслужб чим скоротили склад відомства на 24%. Цей процес, на думку Наливайченка, є логічним наслідком люстрації, проведеної в Україні.

У процесі відбору співробітників і перевірки старих кадрів використовують детектор брехні, які дозволяє оновити склад СБУ.

Нагадаємо, що Наливайченко запланував реформу СБУ за прикладом організації ОУН-УПА. Планується заміна департаментів на префектури. Глава силового відомства зазначив, що така організація сприятиме протидії зовнішній агресії і колонізації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Відмінною особливістю нового складу СБУ буде патріотизм підтримка місцевого населення.