Студія Disney працює над новим рімейком старого мультика - "Вінні пухом". У картині знімуться справжні актори, сам фільм буде повнометражним.

Студія Disney продовжує відроджувати класичні мультфільми. До роботи над "Вінні Пухом" вже залучили Алекса Росс Перрі, сценариста і режисера незалежного фільму "Послухай, Філіп", що представили на кінофестивалі Sundance у 2014 році.

Поки ніяких подробиць про новий проект студії не розголошують. Проте вже відомо, що головним героєм фільму про улюбленця-ведмедя стане дорослий Крістофер Робін.

Читайте також: Disney готовит рімейк на мультфільм "Мулан"

Права на твори Олександра Мілна і його героїв Walt Disney Productions отримала ще у 1961 році - більше півстоліття тому. Спершу студія випускала короткометражні мультфільми за мотивами оригінальних сюжетів Мілна, пізніше стала регулярно радувати глядачів повноцінними анімаційними стрічками.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Остання з них, "Вінні Пух", вийшла на екрани кінотеатрів у 2011 році. Вона заробила у прокаті скромні 33 мільйони доларів при 30 мільйонах бюджету.

Нещодавно стало відомо, що студія перезніме мультфільм "Мулан" і перетворить його в повноцінний фільм з живими акторами. А 17 березня 2017 в прокат вийде рімейк ще одного класичного мультфільму Disney - "Красуня і чудовисько". Головні ролі в ньому виконають Емма Уотсон і Ден Стівенс.