До території, підконтрольній Україні, приєдналося ще одне село Луганщини. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

Село Катеринівка Попаснянського району знаходилося в "сірій зоні", оскільки перебуває за останнім українським блок-постом на лінії розмежування.

В результаті останніх бойових дій лінія розмежування змінилася.

Українські військові не дислокувалися в селі Катеринівка. Юридично населений пункт належить Березівській сільській раді, який окупований терористами.

Таким чином, в село могли заходити бойовики. Москаль зазначив, що місцеві жителі налаштовані патріотично.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Голова Луганської ОДА прийняв рішення про приєднання населеного пункту підконтрольній Україні території. Тепер в селі буде здійснюватися фінансування з державного бюджету.

Тим не менш, у місцевих жителів є декілька проблем. Через близькість лінії розмежування посівні роботи не почнуться. Оскільки школа залишилася на окупованій території, близько 20 дітей не навчаються.