Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував розгортання реформи правоохоронних органів у регіонах. Столичний досвід перейматимуть головні прифронтові бастіони - Харків та Одеса, а також Львів.

Про це повідомив Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Реформа йде далі - і ми продовжуємо процес по країні. Починаємо набір нових патрульних відразу в трьох містах країни - Одеса, Львів, Харків", - написав міністр.

Голова МВС зауважив, що прийом заявок для участі в конкурсі на вступ до нової патрульної поліції стартує з 20 квітня в Одесі, де Аваков з президентом представлять нову концепцію з безпеки прифронтового міста.

Читайте також: Міністерство Авакова визначило дизайн нових патрульних авто

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Львові прийом заявок почнеться з 27 квітня, у Харкові - з 5 травня.

Раніше заступник глави МВС Ека Згуладзе представила план реформ для столиці. На дороги Києва вийдуть 1500 нових патрульних - замість 1600 патрульно-постових співробітників.

Старий склад працівників звільнять до середини червня. Нова патрульна поліція зможе проводити слідство прямо на місці ДТП.

Читайте по темі: На реформу української міліції американці виділили 26 мільйонів доларів