Донеччан на Великдень обіцяють пригостити сирною паскою вагою в півтонни з Ростова. Про це повідомляє самопроголошена "Донецька міська адміністрація "ДНР".

Святкування пройде 12 квітня в парку Щербакова, директором якого до минулого року був нинішній самопроголошений "мер" Ігор Мартинов.

У програмі гулянь жителям міста обіцяють величезний самовар з чаєм; ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва; майстер-класи з розпису великодніх яєць і дитячу тематичну програму.

"Сюрпризом для городян стане велика сирна паска вагою в півтонни, зроблена вручну кулінарами ростовської молочної компанії "Білий Ведмідь" з благословення Глави Донської Митрополії", - йдеться в повідомленні.

Тим часом, як повідомив донеччанин Сергій, працівників бюджетних установ зобов'язали робити сувеніри, розписувати дерев'яні яйця, в'язати та інше на великодній ярмарок. Потім це все вилучать і продадуть, ну а гроші заберуть і нібито допоможуть нужденним.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз багато з мешканців Донецька не отримують зарплат та пенсій і виживають лише завдяки гуманітарній допомозі.