Сепаратисти порушили режим тиші 13 разів із 18 години вечора до опівночі 8 квітня. Обстріляли і Донецький, і Луганський напрямок.

"Найбільш інтенсивні обстріли відбулися на Донеччині в районі населених пунктів Піски, Широкине та Бердянське. При цьому російсько-терористичні війська продовжували застосувати заборонені Мінськими угодами зразки озброєння", - повідомляє прес-центр АТО.

В районі селища Піски терористи обстріляли українські позиції із 120-мм мінометів. З 19:15 до 20:00 били із мінометів 120мм калібру, а також артилерії калібру 122 міліметра неподалік Бердянського.

Читайте також: "ДНР" обіцяє нагодувати донеччан паскою в півтони

Бойовики провели збройні провокації в районі Авдіївки та Майорска. Тут вони застосували стрілецьку зброю та автоматичні гранатомети.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Близько восьмої вечора над Водяним в напрямку селища Опитне зафіксували розвідувальний політ безпілотника на висоті 800 метрів.

О 23:45 біля населеного пункту Кримське у Луганській області відбулося бойове зіткнення

"Наші військовослужбовці дали гідну відсіч ворогу", - звітує речник прес-центру Сергій Даниленко.