Експерти міжнародної організації Amnesty International дослідили відео з каналу YouTube, на якому катують українського бійця Ігоря Брановицького.

Правозахисники вимагають терміново відреагувати на докази важких злочинів бойовика Мотороли.

Також у правозахисників є фото ще трьох убитих українських військових, яких затримали під Дебальцевим. На фото видно, що солдат жорстоко катували, а потім розстріляли. Імовірно, їх тіла знаходяться в морзі Донецька.

Терористи жорстоко катували кіборга Донецького аеропорту Ігора Брановицького, били по обличчю. Бійця застрелив ватажок терористів. Тіло солдата передали родині на початку квітня, 3 числа з ним попрощатися в Михайлівському соборі в Києві.

Читайте по темі:Бойовик Моторола публічно застрелив кіборга

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Нові докази цих позасудових страт тільки підтверджують те, про що ми підозрювали тривалий час. Питання полягає тепер у наступному: що лідери сепаратистів збираються з цим робити?", - заявив заступник директора програми Amnesty International по Європі та Центральній Азії Денис Кривошеєв.

Прямим доказом провини росіянина Арсенія Павлова на прізвисько Моторола є його заява про вбивство 15 солдатів.

Служба безпеки України відкрила кримінальну справу по факту вбивств українських військових.