Одеситів запрошують зустріти Президента, який прибуває завтра з офіційним візитом. За дві години мітингу обіцяють по 100 гривень.

Така інформація з'явилася в Фейбуці і на деяких одеських форумах. Організовують акцію громадська фундація "Нові черемушки", яка безпосередньо пов'язана з "Блоком Петра Порошенка".

Журналісти "Знай" поцікавились про можливість участі у мітингу.

"До нас надійшло дуже багато дзвінків про участь у події, тому ми не можемо включити вас до списку. Це не мітинг і не політична подія, це акція на підтримку президента України. На зустріч з главою держави ми не будемо брати плакати", - повідомила організатор акції Ірина.

Нагадаємо, сьогодні біля пам'ятника Дюку збиралася масовка близько 9-10 годин, але акція була короткостроковою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Завтра президент України Петро Порошенко і голова МВС Арсен Аваков планують відвідати Одесу, зустрітися з військовими, покласти квіти до пам'ятника Невідомому матросу і відвідати флагман "Гетьман Сагайдачний".