Журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook повідомив про те, що в районі населеного пункту Піски йде жорстокий бій.

Українські військові вступили в бій з ударним загоном терористів з посиленою бронетехнікою. У результаті зіткнення один військовий загинув, ще один отримав поранення, один боєць узятий в полон.

Бої в районі Донецького аеропорту поновлюються постійно. Учора під Пісками солдати 93-ьої бригади підбили танк противника, а солдати батальйону ОУН покинули територію аеропорту.

Читайте по темі:За добу в зоні АТО загинув один військовий

Терористи за добу здійснили 25 обстрілів позицій сил АТО, 15 з яких - з мінометів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Противник застосовував різну зброю в районі населених пунктів Широкине, Авдіївка, Гранітне, Дослідне, а також шахти Дутовка.

У Луганській області, бойовики вранці вели вогонь із стрілецької зброї в районі населеного пункту Донецький, а з 09.55 до 10.00 - вогонь з мінометів поблизу урочища Суходіл.