Поблизу селища Широкине бойовики активізували обстріли в секторі "М". Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов. Так, під час одного з вчорашніх обстрілів в районі Широкиного було поранено бійця АТО.

"Сьогодні о 6:15 бойовики "ДНР" відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях українських силовиків в населеному пункті Широкине", - зазначив Д.Горбунов.

З його слів, втрат серед бійців Збройних сил та Нацгвардії немає.

Загалом протягом минулої доби позиції сил АТО у цьому районі обстріляли 12 разів. За повідомленням Горбунова, застосовувалися заборонені види озброєнь.

"З 18 години вечора до півночі 14 квітня в районі Маріуполя тричі під мінометний обстріл потрапили позиції українських військ поблизу селища Чермалик. Вогонь вівся з мінометів калібром 120 мм", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також повідомляється, що 9 разів був відкритий вогонь із стрілецької зброї по позиціях сил АТО в районі Широкиного.