Лідер бойовиків Ігор Плотницький планує "драпати" до РФ, як вважають у штабі АТО.

Про це заявив полковник Валентин Федичев у коментарі Донецькій облдержадміністрації.

За його словами, через скоєні злочини Плотницький гарячково шукає способи "отримання індульгенції та порятунку від майбутнього гніву ошуканих луганчан".

"Захист від цього гніву, нехай тимчасовий, він бачить винятково за "частоколом" російських багнетів. Своїх місцевих бойовиків він просто боїться. Знищення й арешт непокірливих козаків – тому підтвердження", - сказав він.

Читайте також: На Донбас перекинули танки та "Гради"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Полковник розповів, що днями голова "ЛНР", з метою встановлення повного контролю над захопленим прикордонпунктом "Довжанський", наказав роззброїти бойовиків, що там перебували.

"Плотницькому конче потрібне зараз своє "вікно в Росію". Час його "режиму" на Луганщині невблаганно збігає, треба готуватися "драпати" і вивозити накрадене. Свідки йому не потрібні, ось він і "розчищає" КПП "Довжанський" від "зайвих" очей колишніх бойових соратників", - вважає силовик.

Військовий повідомляє, що для продовження "ЛНР" Плотницького через російсько-український кордон у напрямку Свердловська Луганської області перекинули чергову колону техніки РФ.

"До 10 танків, до 5 реактивних установок "Град", до 5 вантажних автомобілів "Урал". - сказав полковник.

Також Федичев розповів, що через кордон пройшло близько 250 військових у російській формі та із розпізнавальними знаками збройних сил РФ.

"Загарбникам навіть не спало на думку переодягтися в бойовиків!", - підсумував він.