Голлівудська актриса Енн Хетеуей готується вперше стати мамою. Знаменитість вирішила всиновити дитину. Про це повідомляє джерело в колі зірки.

Інформатор зазначив, що Хетеуей і її чоловік Адам Шульман досить легко зважилися на усиновлення. У сім'ї дуже раді швидкій появі малюка.

Читайте по темі: Шакіра показала фото тримісячного сина Саші

"Вона не може повірити, що все відбудеться вже так скоро і що це реальність. Це дійсно благословення. Енн не може перестати говорити про це", - зазначив друг сім'ї.

Зіркова пара поки не розголошує стать і вік дитини. Відомо лише те, що малюк громадянин Сполучених Штатів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент актриса задіяна у зйомках відразу чотирьох картин: "Стажер", "Аліса в задзеркаллі", "Жінка у вогні" і "Наречений".

У 2013 році Хетеуей удостоїлася вищої нагороди кіноакадемії "Оскар" за головну жіночу роль в екранізціі роману Віктора Гюго "Знедолені". Фільм зібрав майже півмільярда доларів.