У зоопарку американського міста Альбукерк, штат Нью-Мексико, козла Боді навчили малювати картини. Про це пише New York Daily News. Твори козлячого живопису вдається продавати по 40 доларів.

Працівниця зоопарку Крістін Райт тренує цапа вже протягом кількох місяців. Вона обирає колір фарби, кладе пензлик в зуби тварини, і Боді малює на полотні.

"Ми хочемо, щоб вони не лише їли і товстіли. Коли ми змушуємо їхній мозок працювати і навіть щось створювати, вони стають щасливішими і здоровішими", - розповіла жінка.

"Він був би ще більш талановитим учнем, якби не намагався їсти папір", - зазначає видання.

Це не перший подібний випадок. У Таїланді живуть слони, які пишуть змістовні картини - найчастіше в них виходять вази з квітами. Відомий також американський кабан-художник Смітфілд. Часто малюють дельфіни і морські леви. Також у лавах художників були помічені коні і собаки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще