У соцмережі Instagram, де інтернет-користувачі активно викладають фотографії, знайшли акаунт кота, який має такі ж вуса, як у Сталіна.

Відомим є ім'я кумедного улюбленця - Мяосиф Сталін. Власниця тварини назвала кота Мяосифом через його білі "вуса", які зовні нагадують вуса керівника радянської держави Йосипа Сталіна.

Вона зізнається, що купила чорно-білого кота, побачивши його вуса на фотографії. А після близького знайомства з вихованцем зрозуміла, що той дуже нагадує Йосипа Сталіна.

Читайте також: Голодний кіт прорвався крізь снігову стіну (відео)

Тим часом, у Львові нещодавно користувачі соцмереж також помітили цікаву тварину - кота, схожого на Гітлера. Показовим є те, що кіт живе у відомому закладі "Криївка" - колоритним рестораном-кнайпою, який вишукує серед відвідувачів "москалів", запитуючи гасла УПА.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Дуже сподобався дядько на вході з автоматом та флягою "медовухи"... А ще мене вразив білий кіт з плямою під носом, що нагадує Гітлера, який ходив по Криївці", - пише на сторінці кнайпи "Вконтакте" у своєму відгуку про заклад один із користувачів.

Користувачі соц.мереж також додають фото у Instagram.