Прокуратура міста Ірпеня направила до Ірпінського суду обвинувачульний акт проти Гостомельського селищного голови.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Досудовим розслідуванням вдалося встановити, що він примушував власних підлеглих приймати участь у акціях "Антимайдан". З 13 по 15 грудня 2013 року голова відправляв їх на мітинги на підтримку провладної на той час політичної партії. Всі пов'язані з цим заходи проходили у столичному Маріїнському парку.

Селищний голова виплачував працівникам зарплату за час перебування у мітингах, нібито вони перебували на робочих місцях.

Чиновника звинувачують у підробках бухгалтерської документації та розтратах коштів місцевого бюджету, за рахунок яких він відправляв підопічних у Київ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скоєні селищним головою злочини підпадають під статті Кримінального кодексу про розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службову підробку.