Австралійок Люсі та Анну Десінк визнали найоднаковішими у світі близнючками після того, як вони стали зірками японського гумористичного телешоу.

Для досягнення абсолютно ідентичної зовнішності 28-річні дівчата витратити 250 тисяч доларів на пластику.

В результаті операції, відмінності у їх зовнішності не зміг виявити навіть комп'ютер. У японському телешоу, яке зробило їх відомими, Люсі та Анна змагалися з іншими сестрами-близнючками, влаштовуючи різні розіграші з людьми на вулицях.

Японські телеглядачі визнали саме австралійок максимально однаковими, а їхні жарти над перехожими - найбільш вдалими.

За інформацією джерел, деякі хірургічні втручання були проведені сестрами не заради досягнення схожості, а з естетичних міркувань. Так, обидві дівчини збільшили груди імплантами, а губи - філлерами. Сестри також зробили татуаж брів, нарощування вій та волосся.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Австралійки народилися із різницею в одну хвилину. Вони майже ніколи не розлучаються та їдять однакову їжу, щоб підтримувати однакову вагу.

Сестри сплять в одному ліжку і ділять одного бойфренда на двох. Люсі і Анна зустрічаються з електромеханіком Беном Бірном з їхнього рідного міста Перта.

"Раніше у кожної з нас був свій бойфренд, але це було незручно. Тепер все набагато простіше, і це прекрасно. Ми постійно разом - я і моя сестра. Це не дивно для нас", - розповіли близнючки.

Дівчатам подобаються одні і тіж хлопці, а чоловіки, на їхню думку, в душі мріють про двох подружок.