У мережі з'явилися особисті дані бійців батальйону "Торнадо". Повний список з фотографіями та номерами телефонів вояків опублікований на сайті терористів ДНР.

Вояки батальйону по-різному оцінюють те, що відбувається. Боєць батальйону Денис Малихін на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що такі фото перебувають в секретних архівах МВС, безпосередньо солдатам їх не видавали, бо така інформація секретна.

Читайте також: Терористи маркують техніку для російської авіації

Учасник АТО Ігор Іванов припустив, що сайт МВС могли зламати хакери.

"Я чув про цей випадок, бачив своє фото на сайті. Мені здається, що це витівки кібер-беркута, які зламали сайт МВС і злили інформацію сепаратистам. Іншого варіанту розвитку подій я не бачу", - повідомив "Знай" рядовий Ігор Михайлович .

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Подібний випадок стався восени 2014 року, коли на російському інтернет-ресурсі з'явилися номери телефонів вояків 80-ї аеромобільної бригади.

Нагадаємо, що батальон "Торнадо" створений на базі загону міліції особливого призначення "Шахтарськ", підрозділу МВС "Свята Марія", куди увійшлі добровольці з "Шахтарська" та "Азова" від "Братства" Дмитра Корчинського, та групи співробітників МВС Луганської та Донецької областей.