Кондитерська корпорація Roshen ліквідує Маріупольську фабрику. Про причини ліквідації не повідомляється.

"20 квітня 2015 на загальних зборах акціонерів одноголосно прийнято добровільне рішення акціонерів про припинення ПАТ" Маріупольська кондитерська фабрика Рошен" шляхом ліквідації.

Рішенням акціонерів призначена Ліквідаційна комісія, робочий орган, уповноважений здійснювати ліквідацію господарюючого суб'єкта ", - йдеться в повідомленні прес-служби корпорації.

Читайте по темі: У Росії запропонували націоналізувати Рошен

Працівниця фабрики в Маріуполі розповіла "Знай", що це не стало новиною для співробітників.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Фабрика не працювала ще з лютого 2014 року. Деяких спеціалістів давно перевели на київську кондитерку. Фірмові магазини ростуть, як гриби після дощу, а нашу фабрику закривають", - жаліється Олена.

Roshen виробляє понад 320 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети та торти. Загальний обсяг виробництва досягає 450 тисяч тонн продукції на рік.

Під час виборчої кампанії 2014 року Петро Порошенко заявив, що готовий продати свої бізнес-активи, найбільшим з яких є мажоритарна частка в кондитерському гіганті. Однак президент відмовився продавати "5 канал".

Через два місяці після інавгурації у серпні 2014 року стало відомо, що Порошенко відібрав інвесткомпанію Rothschild в консорціумі з ICU для підготовки та організації продажу солодкого бізнесу.