Семирічний хлопчик розповів правоохоронцям, що батьки зв'язали його і в багажнику автомобіля вивезли в ліс, але йому вдалося втекти.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Мешканка міста Котовська Одеська область ввечері поверталась додому та зустріла маленького хлопчика. Він гуляв містом без супроводу дорослих. Жінка одразу повідомила міліціонерів з Котовського міського відділу.

Правоохоронці одразу прибули на виклик та забрали дитину до міськвідділу, щоб встановити його батьків та причини перебування на вулиці без нагляду.

У відділку хлопець розповів, що йому сім років та навчається в школі. Він сказав правоохоронцям, що батьки його побили та зв'язаного кинули в багажник автомобіля. Потім повезли в ліс. Йому вдалося втекти після того, як автомобіль зіткнувся з деревом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Міліціонери встановили адресу знайденого хлопчика та відвезли втікача додому. По прибутті на місце вони наочно переконались, що родина хлопця цілком благополучна. Дитина завжди чиста, нагодована та добре вчиться.

Правоохоронцям вдалось встановити, що хлопчик гуляв у дворі але у домовлений з батьками час не повернувся додому. Рідні хлопця вже почали його пошуки.

Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Котовського міського відділу міліції Руслан Терлецький провів бесіду з матір'ю і сином.

Він наголосив, що такі вчинки можуть мати небезпечні наслідки та попередив її про адміністративну відповідальність за ухилення від виховання дитини.