Українська дизайнерка Олена Даць влаштує модні покази у п'яти містах Сполучених Штатах Америки. Значну частину кошів від продажів модельєр пожертвує на допомогу сім'ям, які постраждали від конфлікту на Донбасі. Інша частина піде на забезпечення дітей-сиріт в Україні.

Колекції Олена Даць вже показали у Філадельфії, на черзі Нью-Йорк (23 квітня), Кліфтон (25 квітня), Чикаго (26 квітня) та Вашингтон (28 квітня).

Читайте по темі: Американка розробила колекцію їстівних сумок

"Всесвітньовідомій український дизайнер Олена Даць зробить свої Fashion-марафони у США. Ми побачимо розкішні моделі, в яких втілюється любов до України", - обіцяють організаторі.

Olena Dats '- український бренд, який відомий по всьому світу через поєднання в поделях глибинних українських традіцій з відображенням сучасного світу та єропейськими тенденціями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще