Актриса Дакота Джонсон, яка зіграла головну роль у фільму "50 відтінків сірого", зізналася в єднанні зі своєю героїнею Анастейшею Стіл.

"Не дуже просто позбутися такого яскравого образу. Але я намагаюся більше не думати про Анастейші, як тільки повертаюся додому, на моє ранчо, оточене козами і кіньми", - повідомила актриса.

Такий образ приніс Джонсон широку популярність. У картині студентка Анастейша закохується в популярного бізнесмена Крістіана Грея. Актриса вбачає свою схожість з героїнею саги.

Читайте по темі: Ештон Катчер відвоював пелеленальние столики в чоловічих туалетах

"Думаю, я хотіла б на неї походити - вона неймовірно хоробра дівчина. Як і я, іноді страждає від сором'язливості, у неї, як і в мене, багато принципів. Це персонаж, якого я безмежно обожнюю. Зараз у мене з'явилося відчуття, що іноді я живу, як вона і мені буває важко спуститися з небес на землю", - зазначила в інтерв'ю актриса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фільм знятий з еротичного роману письменниці Еріки Леонард Джеймс, вийшов у прокат взимку 2015 року.