Активність сепаратистів минулої ночі зросла. 23 квітня із 18 години вечора до опівночі терористи обстріляли українські позиції 30 разів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донеччині незаконні збройні формування 7 разів обстріляли наш опорний пункт в районі селища Широкине із мінометів, танків, самохідної артилерійської установки калібру 122 міліметри, зенітної установки, а також автоматичних гранатометів і стрілецької зброї", - розповів речник АТО Сергій Даниленко.

Читайте також: На Fashion-марафоні в Нью-Йорку зберуть гроші для бійців АТО

За його словами, обстрілів із мінометів, автоматичних гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї зазнали позиції сил АТО неподалік населених пунктів Опитне, Піски, Майорськ, Ленінське, Авдіївка, Кірово, Маріїнка. Російсько-терористичні угрупування 19 разів відкривав вогонь у цих районах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Натомість, українські війська вели вогонь у відповідь із 82-міліметрових мінометів та стрілецької зброї.

У Луганському напрямку сепаратисти відкривали вогонь із автоматичних гранатометів неподалік населеного пункту Щастя.

"Також у зазначений період українські підрозділи у зоні проведення АТО 8 разів зафіксували проліт безпілотників противника", - підсумовує прес-служба.