Американський актор та сценарист Він Дізель розповів, що прем'єра чергового фільму франшизи вийде на екрани за два роки.

Про це повідомляє телеканал MTV.

Запланована дата виходу - 14 квітня 2017 року. Актор розповів про це під час свого виступу на конференції власників кінотеатрів CinemaCon в Лас-Вегасі.

Кримінальний бойовик "Форсаж 8" стане першим із серії, який знімуть після загибелі Пола Вокера, виконавця однієї з головних ролей.

Читайте також: Вперше створять повнометражний мультфільм про Людину-Павука

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сьома частина "Форсажу" зібрала рекордний мільярд доларів лише за 17 днів у світовому прокаті. Це перша картина студії Universal Pictures, оригінальна версія якої заробила таку суму.

Водночас стала відома також дата виходу іншого повнометражного мультфільму "Людина-павук".

Студія Sony Pictures анонсувала його на тому ж фестивалі в Лас-Вегасі, що і Він Дізель.

Анімаційний фільм випустять 20 червня 2018 року. Над проектом працюють, зокрема, режисери "Лего. Фільму" Філ Лорд та Кріс Міллер.

Голова Sony Pictures Том Ротман наголосив, що анімаційну стрічку "Людина-павук" будуть створювати незалежно від серії блокбастерів про супергероя. Вона матиме власну сюжетну лінію.

Крім того, проект отримає продовження і як кинофраншиза. Деталі фабули поки що не розкриваються.