Захисники Широкиного отримали прізвисько від ворогів. Як повідомляє прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов, сепаратисти прозвали військових "термінаторами".

Про те, як саме називають українських вояків, стало відомо з перехоплених радіопереговорів бойовиків. Дмитро Горбунов зазначив, що "термінаторами" бійців АТО назвали через виняткову стійкості. Атаки ведуться зі зброї різного калібру, але мужності захисники не втрачають. Бойовики розраховують на кількісну перевагу, в той час як військові "беруть умінням".

Читайте по темі: Поранений в обстрілі Широкино боєць помер

У соціальних мережах з'явилися фото сепаратистів, які дислокуються в населеному пункті Безіменне та Дзержинське. За місцем розташування вони вище, ніж Широкине, в якому безперервно ведуться бої. Ситуація в районі населеного пункту надзвичайно складна. Також в районі Широкиного постійно стежать за подіями російські журналісти.

Нагадаємо, захисники аеропорту в Донецьку отримали прізвисько "кіборги", яке згодом набуло особливого героїчного змісту.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще