25 квітня, на Оболонській набережній у Києві встановили спеціальний стенд для господарів із тваринами. Завдяки йому, люди зможуть брати зручні пакети та прибирати за своїми улюбленцями.

Про це повідомила спільнота "Я люблю Оболонь" на своїй сторінці у Facebook та виклала відповідні фото.

"Мені соромно, за іншою прибрали, а за мною ні"- ідеться у жартівливій наліпці на стенді від імені кумедного песика. На стенді також є скринька для благодійних внесків на купівлю нових паперових пакетів.

Читайте також: Акцію з надкушування їжі в магазинах перенесли

Користувачі соцмереж в цілому схвально відреагували на ініціативу. Щоправда, багато хто говорить, що пакети швидко розкрадуть.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"В нашому ЖК таких встановили кілька й користь очевидна. Люди дисциплінуються. Я навіть одного разу зустріла таких, що запитували в перехожих чи немає пакетику, бо незручність трапилась ... забули... А такий стенд багатьох може виручити!", - розповіла мешканка іншого столичного району.

Активісти планують встановити ще 2 таких стенди найближчим часом.