Завтра, 27 квітня, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв здійснить візит до окупованого Криму. Там він планує інспектувати роботу органів окупаційної "влади".

Про це розповів так званий голова Криму Сергій Аксьонов, пише Крим Інформ.

За його словами, у регіональної "влади" таким чином з'явиться можливість поставити питання про вирішення проблем федерального рівня в кримському регіоні перед членами уряду.

"Ми зараз формуємо ситуацію. Всі профільні міністри вже були тут. Будемо піднімати питання з мінфіном в частині дофінансування низки програм, з оподаткування будуть питання. В основному всі питання - технічного характеру, глобальні проблеми, по суті, були вирішені раніше на нараді з президентом", - сказав Аксьонов.

Читайте також: Мешканців Криму змушують декларувати українське майно

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час візиту на окупований півострів голова уряду РФ відвідає ряд кримських сільськогосподарських підприємств.

Тим часом, влада окупованого Криму цього року переходить на нову електронну систему податкового обліку. Тепер платники податків повинні будуть декларувати майно за кордоном - сюди ж нелегітимна адміністрація півострова включила майно в Україні.

Раніше на анексованому півострові на електронну форму вже перейшли транспортне оподаткування, облік фізичних осіб та податок на нерухомість. Тепер же в рамках боротьби з офшорами у кримчан почнуть виявляти майно "за кордоном", зокрема в Україні.

Нагадаємо, у березні 2014 в Криму пройшов так званий "референдум", після якого півострів незаконно анексувала Росія.