У ніч на понеділок, 27 квітня в місті Великі Мости в Сокальському районі Львівської області представники ДАІ влаштували погоню за водієм автомобіля ВАЗ.

Чоловік на великій швидкості виїхав з бічної вулиці на перехрестя, а коли побачив ДАІ, моментально збільшив швидкість. Дорожній патруль рушив за машиною. Після довгої погоні порушник зупинився біля бордюру, вискочив з машини і втік.

Читайте також: На Закарпатті автомобіль збив 11-річну дівчинку

Співробітники патрульної служби обшукали авто і в багажнику виявили труп 20-річного хлопця. Експертиза показала, що молода людина померла кілька днів тому.

"Ознак насильницької смерті немає. Тіло направили на експертизу. Лише після цього можна буде сказати, від чого помер хлопець", - уточнила прес-секретар обласної міліції Світлана Добровольська.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що вчора в Херсонській області автобус зіткнувся з потягом, внаслідок чого загинула жінка. Решта пасажирів отримали поранення різної тяжкості.