Сьогодні вночі диверсанти незаконної "ДНР" двічі намагалася прорватися до Маріуполя. Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов.

Перша спроба відбулася близько першої години ночі, коли п'ять бойовиків намагалися прорватися у бік Маріуполя через Павлопіль. Українські військові запобігли прориву, відкрили вогонь і змусили ворога відступити.

Читайте також: Сепаратисти знову обстрілюють мирне населення - прес-центр АТО

Через 30 хвилин спроба прориву була повторена. Цього разу в групі диверсанті було чотири людини. Українські військові відбили спробу сепаратистів прорватись до населеного пункту.

Близько 5-ї ранку підрозділи сил АТО, що дислокуються в районі Орловського, протягом 10 хвилин піддалися обстрілу з міномета 120 мм. Постраждалих серед особового складу немає.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З 00:00 над сектором "М" зафіксований проліт 9 безпілотників. Одночасно було запущено три апарати, які збирали інформацію про позиції українських військових над Павлополем, Маріуполем і Орловським.

У соціальних мережах терористи пишуть про те, що атаки на українські позиції присвячені річниці правління президента Росії.